FemiRoma info

FemiRoma

Velkommen til FemiRomas motivasjon og inspirasjonssider!

Fra sofaen til maratonløper - En seier over dørstokkmila, et liv med overskudd!FemiRoma, bevegelsen og nettverket ble startet våren 2013. 

Vibeke Bjerg


Jeg, Vibeke Bjerg hadde et stort ønske om å løpe maraton i Roma og en drøm om å starte en bevegelse og et nettverk. En bevegelse og nettverk bestående av kvinner på vei ut av lange treningspauser, kvinner som trente av og til men glemte det ofte, kvinner som trente mye og løp maraton. Jeg ville skape et nettverk som motiverte og inspirete kvinner til å komme seg over dørstokkmila flere ganger i uken og sette seg "hårete mål" som maratondeltager. Min drøm var å fylle et fly med kvinner som skulle løpe maraton i Roma.


FemiRoma er i dag et fantastisk nettverk og en bevegelse på ca. 1 200 kvinner. Kvinner som motiverer og inspirerer hverandre. FemiRoma kvinnene inspirerte og motiverte hverandre.  Vi starter våren 2013. Det startet med et unikt førteår. Forberedelse for å kunne delta på "vårt" første maraton i mars 2014, i ROMA. Mange av FemiRoma kvinnene hadde ikke trent på mange år og overtalte seg selv!  Som Arina sa: " Jeg skal endre meg, jeg skal opp av sofaen, jeg skal løpe maraton og jeg skal sammen med FemiRoma nettverket klare en reise. En reise hvor det første "hårete mål" er målstreken i Maratona di Roma, 23. mars 2014.

FemiRoma ble "døpt" 23. mars 2014. FemiRoma reiste til Roma med en fantastisk flokk på 135 mennesker. De aller fleste stilte til startsstreken i Maratona di Roma. Alle gjennomførte sitt maraton - Tre av FemiRoma kvinnene gjennomførte 22 kilometer, fantastisk prestasjon og resten av FemiRoma kvinnene kom over målstreken og fikk sin flotte medalje. Datoen 23. mars 2014 får meg ydmyk, stolt og gledestårer kommer i øyekroken. 23. mars klarte fantastiske FemiRoma kvinner en bragd - De gjennomførte maraton, de løp i mål, de klarte sitt "hårete mål"  - 23. mars ble FemiRoma døpt, FemiRoma 2014.

FemiRoma kvinnene som fulførte et spennende livskapittel i Roma 23. mars var et "tversnitt" av kvinner. Alderen var fra 20 - 69 år, alle kroppsformer, superfriske kvinner, kvinner som var gravide, kvinner med utfordringer som blant annet MS, kreft, epilepsi, nedslitte knær og rygg. Det var næringslivskvinner, sykmeldte kvinner og uføretrygdet. I Roma løp - jogget - "gogget" - vandret alle for seg selv med FemiRoma nettverket som støttet med inspirasjon og motivasjon. Alle kvinnene var og er FemiRoma kvinner. Alle kvinnene gjennomførte sitt eget løp med nettverkes støtte.

22. mars. 2015 vant FemiRoma kvinnene på nytt i Roma. FemiRoma kvinnene la Romas gater under seg og alle nådde sine mål og fikk maratonmedaljen. FemiRoma kvinner i alle aldre, «Former & Form» hadde vist at : «DET DU VIL – DET KLARER DU».

I 2015 reiser mange flotte FemiRoma kvinner til Paris og NY for å løpe maraton. Fantastiske FemiRoma kvinner!

Alle kvinner er velkommen i FemiRoma! Alle kvinner er velkommen til å være med på nye reiser mot nye delmål og "hårete mål".

FemiRoma har nå lagt fantastiske mål for hvert eneste år. Vi har to «Eventyr & Løpereiser» hvert år. «Eventyr & Løpereiser» er for ALLE uansett alder og «Former & Form».

FemiRoma ønsker å skape engasjement, utfordre grenser, kvinnenettverk, styrke og trene mot et konkret mål med et stort innslag av sosial interaksjon glede og «galskap» med og uten joggesko.

FemiRoma er bevegelsen og nettverket for inspirasjon og motivasjon til en aktiv hverdag!


Velkommen til FemiRoma! Velkommen til vår side!

Vibeke Bjerg

Grunnlegger av FemiRoma


EVENTYR & LØPE REISER

Reykjavik Maraton

Bli med til Island & Reykjavik!

August 2016


La oss nyte noen fantastiske høstdager på Island!


La oss løpe, jogge, gogge, vandre og bade i varme kilder!


Sted: Reykjavik


Dato: 2016 - August ( Endelig dato kommer ca. 01.september 2015)


Distanse: Du kan velge mellom: 42 km. 21 km. 10 km eller heie.


Ønsker du å være med er det flott om legger deg på som skal / «påmeldt» på FB. Da vil du motta all informasjon og den endelige invitasjonen


Link til informasjon & påmelding

https://www.facebook.com/events/765805796835074/


 
 
 
 

Bli med til vakre Trieste! 

6 - 10 Mai 2016


Vær med på et vakkert italiensk våreventyr!

Trieste er en vakker by like nord for Venezia!


Vi skal "leve & Nyte" og du kan velge å vandre, gogge, jogge eller løpe; 42 km. 21 km. 7 km. maraton. OG du er også velkommen som heieagjeng.


Foruten deltagelse i løp skal vi «Leve & Nyte», med spennende opplevelser, turer, nydelig mat og et fantastisk felleskap

Dato:2016 - 6/5-10/5


Ønsker du å være med så meld deg på ved å klikke HER:

Fra Oslo : Kr. 12 000

Fra Bergen og Trondheim : Kr. 13 000


Link til informasjon & påmelding

https://www.facebook.com/events/1628563090705916/


Trieste Maraton

FEMIROMA AS - Organisasjonsnummer: 914 917 700 - e-post: info@femiroma.no